Categorii

Spray vopsea cauciucata detasabila

/
Afişează 1 la 6 (din 13 produse)
 • Spray vopsea cauciucata detasabila 003 Rosu

  Spray vopsea cauciucata detasabila 003 Rosu

  Spray vopsea cauciucata detasabila  003 Rosu 400 ml Se poate indeparta doar intepand stratul de vopsea si tracand de el la urma, ramand obiectul vopsit la culoarea initiala perfect curat. Se poate aplica pe caroserie, jante sau alte piese interioare sau exterioare. Produs rezistent la apa, uzura si coroziune. Protejeaza vopseaua. Dupa aplicare piesa va avea o culoare deoasebita si de durata cu o textura fexibila.  Se poate folosi pe metal, plastic, lemn, beton, cauciuc, etc. Pretul este pentru un singur spray.   Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi.

 • Spray vopsea cauciucata detasabila verde fluorescent 1001

  Spray vopsea cauciucata detasabila verde fluorescent 1001

  Spray vopsea cauciucata detasabila verde fluorescent 1001 400 ml Se poate indeparta doar intepand stratul de vopsea si tracand de el la urma, ramand obiectul vopsit la culoarea initiala perfect curat. Se poate aplica pe caroserie, jante sau alte piese interioare sau exterioare. Produs rezistent la apa, uzura si coroziune. Protejeaza vopseaua. Dupa aplicare piesa va avea o culoare deoasebita si de durata cu o textura fexibila.  Se poate folosi pe metal, plastic, lemn, beton, cauciuc, etc. Pret/buc.   Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi.

 • Spray vopsea cauciucata detasabila 001 Negru mat

  Spray vopsea cauciucata detasabila 001 Negru mat

  Vopsea Cauciucata. Culoare : Negru MAT Cauciucat. Cantitate : 450ml Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa.   Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi.

 • Spray vopsea cauciucata detasabila 002 alb

  Spray vopsea cauciucata detasabila 002 alb

  Spray vopsea cauciucata detasabila  002 alb 400 ml Se poate indeparta doar intepand stratul de vopsea si tragand de el la urma, ramand obiectul vopsit la culoarea initiala perfect curat. Se poate aplica pe caroserie, jante sau alte piese interioare sau exterioare. Produs rezistent la apa, uzura si coroziune. Protejeaza vopseaua. Dupa aplicare piesa va avea o culoare deoasebita si de durata cu o textura fexibila.  Se poate folosi pe metal, plastic, lemn, beton, cauciuc, etc. Pretul este pe bucata.   Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi.

 • Spray vopsea cauciucata detasabila 006 galben

  Spray vopsea cauciucata detasabila 006 galben

  Spray vopsea cauciucata detasabila 006 galben 400 ml Se poate indeparta doar intepand stratul de vopsea si tracand de el la urma, ramand obiectul vopsit la culoarea initiala perfect curat. Se poate aplica pe caroserie, jante sau alte piese interioare sau exterioare. Produs rezistent la apa, uzura si coroziune. Protejeaza vopseaua. Dupa aplicare piesa va avea o culoare deoasebita si de durata cu o textura fexibila.  Se poate folosi pe metal, plastic, lemn, beton, cauciuc, etc. Pretul este pentru un singur spray.   Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi.

 • Spray vopsea cauciucata detasabila 010 Portocaliu

  Spray vopsea cauciucata detasabila 010 Portocaliu

  Spray vopsea cauciucata detasabila  010 Portocaliu 400 ml Se poate indeparta doar intepand stratul de vopsea si tracand de el la urma, ramand obiectul vopsit la culoarea initiala perfect curat. Se poate aplica pe caroserie, jante sau alte piese interioare sau exterioare. Produs rezistent la apa, uzura si coroziune. Protejeaza vopseaua. Dupa aplicare piesa va avea o culoare deoasebita si de durata cu o textura fexibila.  Se poate folosi pe metal, plastic, lemn, beton, cauciuc, etc. Pretul este pentru un singur spray.   Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi.

/
Afişează 1 la 6 (din 13 produse)