Categorii

Pregatire si protectie

/
Afişează 1 la 6 (din 7 produse)
 • Primer anti-rugina (maro)

  Primer anti-rugina (maro)

  Spray vopsea anti-rugina(maro),ideal pentru pregatitul suprafetelor inaintea vopsirii! 400 ml Culoarea vopselei este pe bulina din lateralul tubului. Caracterisitici: Vopsea de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete metalice,sticla,plastic,fibra de sticla,lemn.Este usor de folosit. Are pierdere minima.Produce o suprafata uniforma si fina. Are rezistenta excelenta la agentii atmosferici si la abraziune. Uscare rapida! Instructiuni: Se curate suprafata de orice urma de murdarie,grasme,ulei sau praf.Izolati suprafetele vecine celei care urmeaza sa fie vopsita. Agitati recipientul timp de un  minut si,de asemenea,agitati recipientul din cand in cand si in timpul aplicarii. Mentineti recipientul la o distanta de aproximaiv 15-25 cm de suprafata si aplicati un strat subtire de vopsea pentru a evita scurgerea acesteia. Se recomanda aplicarea a 2-3 straturi de vopsea,cu o perioada de uscare de minim 10 minute.Dupa folosire,intoarceti flaconul cu capul in jos si pulverizati pentru cateva secunde in aer pentru a preveni uscarea produsului pe pulverizator. Recomandam,de asemenea,prima data sa testati culoarea pe o hartie pentru a vedea daca se potriveste cu cea a obiectului de vopsit. Culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.    

 • Primer gri

  Primer gri

  Primer gri 400 ml Culoarea vopselei este pe bulina din lateralul tubului. Caracterisitici: Vopsea de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete metalice,sticla,plastic,fibra de sticla,lemn.Este usor de folosit. Are pierdere minima.Produce o suprafata uniforma si fina. Are rezistenta excelenta la agentii atmosferici si la abraziune. Uscare rapida! Instructiuni: Se curata suprafata de orice urma de murdarie,grasme,ulei sau praf.Izolati suprafetele vecine celei care urmeaza sa fie vopsita. Agitati recipientul timp de un  minut si,de asemenea,agitati recipientul din cand in cand si in timpul aplicarii. Mentineti recipientul la o distanta de aproximaiv 15-25 cm de suprafata si aplicati un strat subtire de vopsea pentru a evita scurgerea acesteia. Se recomanda aplicarea a 2-3 straturi de vopsea,cu o perioada de uscare de minim 10 minute.Dupa folosire,intoarceti flaconul cu capul in jos si pulverizati pentru cateva secunde in aer pentru a preveni uscarea produsului pe pulverizator. Recomandam,de asemenea,prima data sa testati culoarea pe o hartie pentru a vedea daca se potriveste cu cea a obiectului de vopsit.   Culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

 • Spray cu vaselina pe baza de litiu 400ml

  Spray cu vaselina pe baza de litiu 400ml

  Spray cu vaselina pe baza de litiu 400ml

 • Spray curatat vopsea 400ml

  Spray curatat vopsea 400ml

  Spray curatat vopsea / Spray decapant. Cantitate : 400 ml. ( greutatea neta si bruta se schimba la trecerea timpului ). Caracteristici : Acest spray elimina de pe suprafetele metalice orice tip de vopsea acrilica, vopsele ecologice, pliuretanice, epoxidice sau primer. Instructiu : Agitati inainte de folosire. Pulverizati pe suprafata pe care o doriti sa o curatati. Lasati sa acctioneze timp de 3 minute, vopseaua va deveni zgronturoasa si sfaramicioasa, apoi curatati cu jet de apa sau cu spaclu. Atentionari :  1. Acest produs este coroziv pentru plastic, sticla etc. Inainte de aplicare incercati pe o suprafata mica. 2: Tineti spray-ul drept atunci cand il folositi. Unghiul nu trebuie sa depaseasca 45 de grade. 3: Produs iritant pentru piele si ochi ! Nu stati in directia vantului atunci cand pulverizati. Folositi manusi si ochelari cand utilizati produsul. In cazul contactului cu ochii clatiti bine cu apa si consultati urgent un medic. 4: A nu se lasa la indemana copiilor  5: Produs iinflamabil! Nu depozitati la temperaturi mai mari de 40 grade celsius. Nu pastrati in masina. Pastrati distanta fata de sursele de scanteie sau foc deschis. Este interzisa perforarea sau aruncarea flaconului in foc chiar si dupa golire. 6: Recipient sub presiune! A nu se gauri sau arde dupa utilizare.

 • Spray Indepartare Bitum 400ml

  Spray Indepartare Bitum 400ml

  Spray Indepartare Bitum 400ml. - Spray pitch cleaner  Caracteristici:  Spray indepartare bitum are o putere mare de penetrare, curatare si dizolvare a asfaltului, bitumului si petelor de ulei de pe caroserie si jante. Se poate folosi si pentru plastic. Inainte de-a aplica incercati pe o suprafata mica.  Instructiuni: - Agitati inainte de folosire si folositi in locuri bine ventilate - Pulverizati pe zona murdara si lasati sa actioneze 1 minut - Stergeti cu o laveta sau cu un jet de apa - Nu este recomandat pentru folosirea pe vopseluri proaspete. Nu folositi pe faruri clare sau stopuri.   ATENTIE:   Produsul este extrem de inflamabil.  Nu pulverizati langa scantei, caldura sau flacara. A se proteja de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 45°C(de ex. in masina). Recipient sub presiune. A nu se gauri sau arde, nici dupa utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii spalati cu apa imediat si cereti ajutor medical. In caz de inghitire cereti ajutor medical

 • Spray insonorizant-antifon cauciucat 500ml.

  Spray insonorizant-antifon cauciucat 500ml.

  CARACTERISTICI: - Spray insonorizant-antifon cauciucat. Are un efect excelent de prevenire a ruginii,  antifonare, impermeabil la apa, precum si o rezistenta deosebita la lovituri de pietre si alte efecte abrazive.  INSTRUCTIUNI: - Se curata suprafata de orice urma de murdarie, grasime, ulei sau praf. Izolati suprafetele pe care nu doriti sa pulverizati. - Agitati recipientul timp de minim un minut si, de asemenea, agitati recipientul din cand in cand in timpul aplicarii. - Testati produsul prima data pe o suprafata nevizibila sau pe alt articol. - Pulverizati de sus in jos de la o distanta de 20-40 cm. Cand pulverizati tineti recipientul la un unghi de 45°. - Dupa folosire intoarceti flaconul cu capul in jos si pulverizati pentru cateva secunde in aer pentru a preveni uscarea produsului pe pulverizator. - Timpul de uscare efectiv este de 4-24 ore in functie de temperatura ambianta. ATENTIE: - Produsul este extrem de inflamabil.  Nu pulverizati langa scantei, caldura sau flacara. - A se proteja de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 40°C(de ex. in masina). Recipient sub presiune. A nu se gauri sau arde, nici dupa utilizare. - A nu se lasa la indemana copiilor. - In caz de contact cu ochii spalati cu apa imediat si cereti ajutor medical. - In caz de inghitire cereti ajutor medical

/
Afişează 1 la 6 (din 7 produse)