Categorii

Spray vopsea cauciucata detasabila

/
Afişează 1 la 4 (din 4 produse)
 • Spray vopsea cauciucata ALB RAL 9003 Champion

  Spray vopsea cauciucata ALB RAL 9003 Champion

  Vopsea cauciucata GAMA PREMIUM Culoare : ALB ( RAL 9003 ). Cantitate : 400ml Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi. Fabricat in Polonia.

 • Spray vopsea cauciucata ALBASTRU RAL 5005 Champion

  Spray vopsea cauciucata ALBASTRU RAL 5005 Champion

  Vopsea cauciucata GAMA PREMIUM Culoare : ALBASTRU ( RAL 5005 ). Cantitate : 400ml Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi. Fabricat in Polonia.

 • Spray vopsea cauciucata ARGINTIU RAL 9006 Champion

  Spray vopsea cauciucata ARGINTIU RAL 9006 Champion

  Vopsea cauciucata GAMA PREMIUM Culoare : ARGINTIU ( RAL 9006 ). Cantitate : 400ml Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi. Fabricat in Polonia.

 • Spray vopsea cauciucata NEGRU RAL 9005 Champion

  Spray vopsea cauciucata NEGRU RAL 9005 Champion

  Vopsea cauciucata GAMA PREMIUM Culoare : NEGRU ( RAL 9005 ). Cantitate : 400ml Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. Agitati foarte bine flaconul inainte de a incepe sa pulverizati. Dupa finalizarea vopsirii se recomanda sa intoarceti tubul si sa pulverizati in "gol " 2 secunde pentru a elibera vopseaua ramasa. ATENTIE: Odata folosit spray-ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi. Fabricat in Polonia.

/
Afişează 1 la 4 (din 4 produse)