Categorii

Covoare auto interior Porsche

/
Afişează 1 la 5 (din 5 produse)
 • Covoare cauciuc PORSCHE CAYENNE II 2010-> ( 0407 P20 )

  Covoare cauciuc PORSCHE CAYENNE II 2010-> ( 0407 P20 )

  Presuri interior compatibil: PORSCHE CAYENNE II 2010-> ( 4 buc./set ) VW TOUAREG II 2010->  Covoare auto pentru interior - Produse in U.E. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura de 1 cm. pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material cu miros de vanilie si placut la atingere; - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc Porsche Cayenne III 2017->

  Covoare cauciuc Porsche Cayenne III 2017->

  Presuri interior compatibil: Porsche Cayenne III 2017-> Covoare auto pentru interior - Produse in U.E. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura de 1 cm. pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material cu miros de vanilie si placut la atingere; - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc Porsche Macan 2014->

  Covoare cauciuc Porsche Macan 2014->

  Presuri interior compatibil: Porsche Macan 2014-> Covoare auto pentru interior - Produse in U.E. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura de 1 cm. pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material cu miros de vanilie si placut la atingere; - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil. Pret pe set.

 • Covoare cauciuc stil tavita Porsche Cayenne I 2002-2010

  Covoare cauciuc stil tavita Porsche Cayenne I 2002-2010

  Presuri interior compatibile: - VW Touareg I 2002-2010 - Porsche Cayenne I 2002-2010 - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura, lateralele din interiorul masinii. - Include si partea care acopera tunelul din partea spate ( bucata fixa sau separata in functie de model ). - 4 bucati stil tavita pentru fata si radurile din spate - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala si cleme incluse in pachet. - Material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. Pret pe set.

 • Covoare cauciuc stil tavita Porsche Cayenne II 2010-2017

  Covoare cauciuc stil tavita Porsche Cayenne II 2010-2017

  Presuri interior compatibile: - VW Touareg II 2010-2018 - Porsche Cayenne II 2010-2017 - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura, lateralele din interiorul masinii. - Include si partea care acopera tunelul din partea spate ( bucata fixa sau separata in functie de model ). - 4 bucati stil tavita pentru fata si radurile din spate - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala si cleme incluse in pachet. - Material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. Pret pe set.

/
Afişează 1 la 5 (din 5 produse)