Categorii

Folie Omologata

/
Afişează 1 la 6 (din 15 produse)
 • Folie geam transparenta 86% antiefractie 1,5m x 1m

  Folie geam transparenta 86% antiefractie 1,5m x 1m

  Folie geam transparenta 86%.Retine 95% UV Latime 1.5m Lungime 1m - pana la 30 metri. Pret/metru Antiefractie Montare doar in service autorizat

 • Folie geamuri auto ARGINTIE ( SILVER ) 3m X 0.75m

  Folie geamuri auto ARGINTIE ( SILVER ) 3m X 0.75m

  Folie geamuri auto ARGINTIE ( SILVER ) Dimensiune 3M x 0.75M

 • Folie omologata ART - DRK 4m X 0.75m

  Folie omologata ART - DRK 4m X 0.75m

  ATENTIE : Selectati din categoria de sus : NUANTA DORITA ! Folie omologata ART - DRK cu certificat R.A.R. Folia are strat antizgariere NUANTE: LIGHT BLACK 50%, BLACK 35%, DARK BLACK 15%, SUPER DARK BLACK 5% Pretul este pe cutie, folia avand 4 m lungime si 75 cm latime. Se livreaza impreuna cu certificat special de R.A.R. cu holograma si abtipild pentru geamuri Nuanta / transparenta se specifica cand faceti comanda in casuta comentarii. ATENTIE: Certificatul fara holograma de securizare nu este valabil. Montare doar in service autorizat. Alege varianta de nunata din lista de mai sus.

 • Folie omologata DRK 2mX1.5M

  Folie omologata DRK 2mX1.5M

  Folie omologata DRK cu certificat R.A.R. Folia are strat antizgariereNUANTE: LIGHT BLACK 50%, DARK BLACK 15%, SUPER DARK BLACK 5% Pretul este pe cutie, folia avand 2m lungime si 150cm latime. Se livreaza impreuna cu certificat special de R.A.R. cu holograma si abtipild pentru geamuri ATENTIE: Certificatul fara holograma de securizare nu este valabil. Montare doar in service autorizat Alege varianta de nunata din lista de mai sus.

 • Folie omologata DRK 6M X 0.5M

  Folie omologata DRK 6M X 0.5M

  ATENTIE : Selectati din categoria de sus NUANTA DORITA ! Folie omologata ART - DRK cu certificat R.A.R. Folia are strat antizgariere NUANTE: LIGHT BLACK 50%, BLACK 35%, DARK BLACK 15%, SUPER DARK BLACK 5% Pretul este pe cutie, folia avand 6 m. lungime si 50 cm. latime. Se livreaza impreuna cu certificat special de R.A.R. cu holograma si abtipild pentru geamuri Nuanta / transparenta se specifica cand faceti comanda in casuta comentarii. ATENTIE: Certificatul fara holograma de securizare nu este valabil. Montare doar in service autorizat. Alege varianta de nunata din lista de mai sus.

 • Folie omologata DRK rola 10mX1.5m

  Folie omologata DRK rola 10mX1.5m

  ATENTIE ! Selectati din lista de mai sus Nunata dorita. Folie omologata DRK cu certificat R.A.R. Folia are strat antizgariere NUANTE:SUPER DARK BLACK, DARK BLACK , BLACK Pretul este pe rola, folia avand 10m lungime si 1,50m latime. Se livreaza impreuna cu 8 certificate speciale de R.A.R cu holograma, 8 holograme si 24 abtipilde pentru geamuri ATENTIE: Certificatul fara holograma de securizare nu este valabil. Montare doar in service autorizat. Alege varianta de nunata din lista de mai sus.

/
Afişează 1 la 6 (din 15 produse)